greglazor

Wireless Mouse 5000 not panning issue

4 posts in this topic

've recently installed a microsoft wireless mouse.  I'm having issues because the middle wheel doesn't pan when
pressed down. I've searched the discussion forums at the Autodesk (both Lt
& full ACAD) site, and can see this has been discussed previously, but the
accepted remedy of control panel/mouse settings and ensuring that the mouse
wheel is set to "middle click" is listed (and selected), but doesn't have any effect. I have
MBUTTONPAN set to 1.  I'm not sure what else needs to be done to get the middle button to pan.  Any suggestions?

 

Any idea?

 

Please help.


Thanks!

 

I didn't find the right solution from the Internet.

 

References 

https://forums.autodesk.com/t5/autocad-lt-forum/wireless-mouse-5000-not-panning-issue/td-p/2813678

 

2D animation video pricing
 

0

Share this post


Link to post
5 minutes ago, greglazor said:

I didn't find the right solution from the Internet.

You have come to the right place - trucker’s forum. You will definitely get help. Especially with wheels. Good luck!

2

Share this post


Link to post

Have you tried to reinstall the driver? Reinstall the windows? If so, you should open a case on eBay or other sourse where you bought this pos lol

0

Share this post


Link to post

Dude, did you try to reinstall your brain?

0

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now